A significant addition to the Acquario di Genova has been planned to expand the Acquario’s exhibit content and animal husbandry infrastructure. In addition to enhancing the existing visitor experience by providing expansive and innovative views into an enlarged dolphin exhibit, this new pavilion is intended to enhance the Acquario’s animal husbandry facilities and serve as an interpretive and environmental education center focused on the protection of the Ligurian Sea Cetacean Sanctuary.

 

Working closely with the staff of Acquario di Genova and in collaboration with Renzo Piano Building Workshop, cosestudi developed the proposed visitor path and exhibit composition with the specific objective of creating a uniquely engaging exhibit experience that provides emotional and inspiring encounters for the Acquario di Genova’s visitors.

 

with Renzo Piano Building Workshop

 

 

 

Delfini. Acquario di Genova. Genova, Italia